Στείλτε μας το email σας!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Βρείτε μας!
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εγκαταστάσεις
Εθνικής Αντιστάσεως 33
Γέρακας  Αττικής
Τ.Κ. 15344

Τηλέφωνο
+30 211 410 3612

Email
info@gymnastichouse.gr

ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΗΛΙΚΙΕΣ 13 ΚΑΙ ΑΝΩ ( ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ, ΡΥΘΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ. ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ)

Ο όρος  Γενική Γυμναστική αναφέρεται στο συνδυασμό των αγωνισμάτων της ενόργανης, ρυθμικής, ακροβατικής, του τραμπολίνο και της αεροβικής. Δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια,  κερδίζοντας έδαφος παγκοσμίως,  καθώς ολοένα και περισσότεροι ασχολούνται με αυτό το είδος άσκησης. Αναφέρεται σε όλες τις ηλικίες και δίνει την δυνατότητα εκγύμνασης σε πολλά επίπεδα στοχεύοντας στην έκφραση και στη δημιουργία νέων ιδεών.

Η Γενική Γυμναστική εξελίσσεται συνεχώς, με δυνατότητα συμμετοχής σε φεστιβάλ γυμναστικής αλλά και επίσημους διαγωνισμούς που στηρίζονται από τις ομοσπονδίες των χωρών και από τη Διεθνή ομοσπονδία γυμναστικής (F.I.G). Δεν απαιτεί πολύωρες προπονήσεις και δεν ανήκει στην κατηγορία του πρωταθλητισμού με κύριο χαρακτηριστικό της την άσκηση για όλους.

Τα βασικά στοιχεία του αθλήματος είναι ο πειραματισμός, ο αυθορμητισμός, η εκφραστικότητα και η ανακάλυψη νέων τρόπων γύμνασης που προσφέρουν υγεία και ευεξία. Συνδυάζει την κίνηση με την θεατρικότητα και την συνοδεία μουσικής επένδυσης καθώς και τη χρήση αυτοσχέδιων ή μη οργάνων.